VIDEO: Šest godina „Odjeka“

autor: Odjek 0

Redakcija portala „Univerzitetski odjek“ obeležila je šestu godinu postojanja u petak, 23. novembra, izložbom najboljih radova i svirkom bendova Ljubičice i Nemi pesnik, u novosadskom Domu b-612.

Izložbu su činili najbolji tekstovi objavljeni u proteklih godinu dana na našem portalu, među kojima su intervjui sa Bojanom Vunturišević, Markom Vasiljevićem, reportaže iz Fažane i gejming centra, priča o fudbalu u Brazilu i Portgalu, ali i tri rada nagrađena od Unije studentskih glasila za najbolju reportažu, intervju i komentar. Takođe, bile su izložene fotografije koje su naši fotografi napravili na različitim događajima širom Srbije, poput Arsenal festa, Exit festivala i slično.

Proslava rođendana bila je prilika i da se prethodni urednici i članovi redakcija, ali i profesori koji su nam pomagali svih ovih godina, okupe na jednom mestu. Jedan od prethodnih urednika, sadašnji novinar VOICE-a Mladen Savatović rekao je da se oseća ponosno što je kontinuitet nastavljen i što se ide ka većim dostignućima.

– Mislim da smo im dali dobru podlogu za dalji razvoj „Odjeka“ i mislim da se sada najzad prepoznaje značaj studentskog novinarstva u Srbiji.

Posebno se zahvaljujemo bendovima Ljubičice i Nemi pesnik, kao i Domu b-612 i Lokomotivi mladih Novog Sada što su nam pomogli da realizujemo ovaj događaj, a kako je bilo pogledajte u videu:

Nema komentara

Napišite komentar