Darkwood Dub sa osveženjem u zvuku- veliki koncert

autor: Milica Kuzmanov 0

Beogradska grupa Darkwood dub održaće veliki koncert u subotu 15. marta u Amstel holu (Temerinski put 50). Nakon 14 meseci bend ponovo ima samostalni koncert u Novom Sadu, i to u punoj postavi.

foto: domomladine.org

Ove godine Darkwood dub obeležava 20 godina od izlaska prvog albuma, „Paramparčad“. Najavljuju promene u zvuku, a Novosađani će prvi imati priliku ih čuju.

„Zvučimo drugačije u poređenju sa prošlom turnejom, tada je i izbor pesama bio delimično prilagođen okolnostima. U poslednje vreme na koncertima smo u bazičnoj postavi, pa do izražaja više dolaze krajnje sonični momenti. Krenuli smo u pripremu novog albuma i već snimamo pesme. Teško je opisati muziku u ovoj fazi jer ima još mnogo toga da se uradi, ali mislim da smo na dobrom putu“, izjavljuje frontmen benda Dejan Vučetić Vuča i dodaje „Radujem se što ćemo uskoro da se vidimo uživo u Novom Sadu i u novom izdanju“. 

Prvih 300 ulaznica po ceni od 490 dinara već je rasprodato, dok je redovna pretprodajna cena 690 dinara. Karte se mogu kupiti na mestima Gigstiksa (Pariski magazin, knjižara Bulevar Books), a cena karte na ulazu biće viša od redovne.

Biće organizovan besplatan prevoz do Heineken pivare, kao i povratak posle koncerta. Autobusi će kretati ispred Srpskog narodnog pozorišta (stanica dvojke). 

Nema komentara

Napišite komentar