Vujičić ipak u SPENS-u

autor: Radovan Ciganović 0

Jedan od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika Nik Vujičić govoriće u ponedeljak 18. aprila pred novosadskim studentima i omladinom u velikoj sali SPENS-a. Pročitajte detaljan program njegovog gostovanja.

Program počinje u 12.30. Dok publiku u SPENS-u bude zabavljao muzički program, Vujičić će biti na prijemu kod gradonačelnika Novog Sada. Vujičićevo četrdesetpetominutno izlaganje počinje u 13.30. Organizatori najavljuju da će njegov govor biti prilagođen mladim ljudima i studentima.

– Među našim studentima vlada apatija. Naši studenti su demotivisani i treba im neko ko će ih trgnuti, a ko je bolja osoba od Nika Vujičića da mladima ukaže na to kako ništa nije nemoguće samo ako imaju vere u sebe i to što rade – rekla je predsednica Saveza studenata Medicinskog fakulteta Nataša Igić.

Pored Saveza studenata Medicinskog fakulteta u organizaciji događaja učestvuju i Studentska unija Filozofskog fakulteta i Evanđeosko udruženje studenata, koje je zaslužno za prethodno gostovanje Vujičića u Novom Sadu, 2012. godine.

Prvobitna lokacija na kojoj je Vujičić trebalo da govori bila je plato ispred zgrade Rektorata, ali je organizatorima sugerisano da je promene iz bezbednosnih razloga.

– Pošto Nik dolazi prvenstveno zbog studenata ideja je bila da on govori na Univerzitetu. Međutim, kako je velika zainteresovanost, i kako bismo morali da zatvorimo jednu ulicu, bezbednosna procena je bila da događaj treba izmestiti – napominje Igićeva, dodajući da će zahvaljujući premeštanju sada događaju moći da prisustvuje oko 7 hiljada ljudi.

Karte za događaj moći će da se kupe, za sada, samo uz đačku knjižicu ili indeks, po ceni od 250 dinara, a ukoliko zainteresovanost mladih i studenata ne bude velika priliku će dobiti i ostali građani. Cenu od 250 dinara organizatori smatraju razumnom s obzirom na troškove bine i organizacije, i pritom napominju da će svaki višak novca biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Karte je moguće kupiti svakog radnog dana od 10.00 do 15.00, na dve lokacije - Centralni trg na Kampusu Univerziteta u Novom Sadu (od 21. do 25. marta) i Pariski magazin, prvi sprat, kancelarija Poslovi za mlade (od 21. marta do 18. aprila)

Pored nastupa u Novom Sadu Vujičić će u okviru trodnevne turneje po Srbiji govoriti i u Nišu i Beogradu.

Nema komentara

Napišite komentar