Univerziteti, onlajn učenje i student u pokretu

autor: M.S. 0

Predavanje pod nazivom Universities, Online Learning and the Mobile Student, profesora Džejmsa Kverka, biće održano 14. aprila u 13.30 časova na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Predavanje će biti na engleskom jeziku. 

foto: eletsonline.com

Revolucija informatičkih tehnologija u poslednjih dvadeset godina ostavila je drastične efekte na naše okruženje. Tu spadaju filmovi, muzika, širenje vesti, finansije, ali i mnogi drugi aspekti svakodnevnice. Iako se univerziteti nisu značajno menjali u poslednjih 800 godina, Internet, socijalne mreže i mobilni uređaji počinju da ostavljaju značajan uticaj na njih.

Šta studenti zahtevaju? Kako univerziteti reaguju na te zahteve? Kako se sve ovo odražava na napredak studenata, fakulteta i univerziteta? Ovo su samo neka od pitanja na koja će profesor Kverk pokušati da odgovori posetiocima predavanja.

S obzirom na to da je broj mesta u sali 114 na Filozofskom fakultetu ograničen, neophodno je da se zainteresovani za ovo predavanje prijave putem linka: http://doodle.com/emdfr7f7dzxcxe7x .

Nema komentara

Napišite komentar