Studenti PMF-a za decu

autor: R.C. 0

Studenti hotelijerstva sa Prirodno-matematičkog fakulteta organizovaće u narednom periodu dve humanitarne akcije, dečju predstavu u vrtiću „Kalimero” 3. februara i humanitarno tematsko veče „Ex You – Just For You” u restoranu „Ribarac” 9. februara, sa kojeg će prikupljena sredstva takođe biti namenjena najmlađima.

Studenti Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo više od 10 godina organizuju tematske humanitarne večeri u sklopu svog studijskog programa. Tema ovogodišnje humanitarne večeri jeste bivša nam država, Jugoslavija, a u sklopu večeri prisutni će moći da uživaju u muzici, šalama, folklornim nastupima i, naravno, gastronomskim specijalitetima koji će evocirati uspomene na prošla vremena.

Priliku da se predstave imaće sve republike bivše SFRJ, a najavljeno je i pristustvo predstavnika Ambasada ovih zemalja. Sredstva koja budu prikupljena namenjena su udruženju „Transplant heroji” iz Novog Sada, koje okuplja dečake i devojčice kojima je urađena transplantacija organa.

Program u restoranu „Ribarac” na Ribarskom ostrvu u utorak 9. februara počinje u 20.00, dok okupljane počinje već od 19.30. Cena ulaznice je 1000 dinara.

Pre ovoga, u sredu 3. februara u vrtiću „Kalimero” u Novom Sadu studenti istog departmana pripremaju i predstavu „Čarobno putovanje kroz bajke”, koja počinje u 10.00.

Ovom predstavom studenti žele deci da ukažu na nebitnost nacionalne, verske, rasne, polne, materijalne ili bilo koje druge različitosti. Sva prikupljena sredstva (televizor, DVD plejer, igračke, knjige, bojanke, školski pribor i drugo) ostaju kao donacija vrtiću.

 

Nema komentara

Napišite komentar