Nedelja Saveza studenata nije izborna kampanja

autor: Dajana Grubišić 0

„Nedelja saveza studenata” nema nikakve veze sa predstojećim izborima za studentski parlament Fakulteta tehničkih nauka, poručuju iz Saveza studenata FTN-a koji je danas proslavio 55 godina postojanja.

Na Svečanoj akademiji povodom obeležavanja jubileja Saveza prisutni studenti i profesori imali su priliku da čuju više o planovima za nedelju koja je pred nama. Pored stručnih ekskurzija, tribina i predavanja organizovane su i humanitarne akcije.

Izbori za studentski parlament FTN-a održaće se 7. aprila. Prema rečima predsednika Studentskog saveza Siniše Novkovića ovakav način obeležavanja godišnjice Saveza nema nikakve veze sa predstojećim izborima, niti predstavlja bilo kakav vid predizborne kampanje.

– Mislimo da je 55 godina zaista bitna stvar i ne povezujemo to sa izborima, kao što ste čuli nije ni bilo reči o tome u toku svečanosti. Samo smo želeli da ovakav jubilej obeležimo na adekvatan način – zaključuje Novković.

Podsećanja radi, humanitarni turnir za Teodoru održaće se 22. i 23. marta na Đačkom igralištu, u sklopu „Nedelje saveza studenata”.

Raspored aktivnosti u toku „Nedelje SSFTN”

Nema komentara

Napišite komentar