Kosmetu na dar

autor: Jovana Simeunović 0

Pravni fakultet u Novom Sadu otvorio je svoja vrata za sve one koji žele da učestvuju u prikupljanju pomoći za narod na Kosmetu. Cilj akcije je da se olakša rad porodilištu u Kosovskoj Mitrovici, prikupljanjem pelena za bebe i spavaćica za porodilje.

Izvor: rtv.rs

Osim toga, prikupljaju se i slatkiši i igračke za paketiće najmlađih koji će se deliti na teritoriji cele pokrajine. Akciju je organizovala humanitarna sekcija Saveza studenata Pravnog fakulteta.

Savez Pravnog fakulteta je i prethodnih godina organizovao akcije prikupljanja pomoći, ali kako kaže koordinatorka akcije Bojana Zrnić, ove godine će se po prvi put organizovati „ogromna“ akcija u koju će moći da se uključe i ostali fakulteti novosadskog Univerziteta.

– Hteli smo da ove godine napravimo nešto drugačije, a ideja je potekla iz dobrih odnosa sa kolegama iz Kosovske Mitrovice. Plan nam je da proširimo akciju na sve fakultete jer ćemo udruženim snagama učiniti mnogo više – zaključila je Zrnićeva i dodala da se nadaju dobrom odzivu.

Svi oni koji žele da pomognu moći će da donesu stvari u kancelariju Saveza studenata Pravnog fakulteta u Novom Sadu svakog radnog dana od 10 do 14 časova. Akcija će trajati do kraja decembra.

Nema komentara

Napišite komentar