Drugi godišnji EducationUSA sajam

autor: M.S. 0

Drugi godišnji EduactionUSA sajam, na kojem će se predstaviti američki i evropski univerziteti i koledži, biće održan 24. aprila u beogradskom hotelu Falkensteiner na Novom Beogradu. Zainteresovani će moći na jednom mestu da steknu uvid u mogućnosti daljeg školovanja van granica naše države. 

foto: mwscholarships.com

Na sajmu će se predstaviti četrnaest visokoobrazovnih institucija iz Amerike i Evrope.

Predstavnici institucija koje će se predstaviti na manifestaciji odgovaraće na pitanja o ponudama koledža i univerziteta, sa posebnim osvrtom na sportske stipendije, finansiranje studija i kombinovanje dvogodišnjih sa četvorogodišnjim institucijama višeg obrazovanja.

S obzirom na to da će institucije predstaviti osobe koje su zadužene za prijem studenata, komunikacija će se odvijati na engleskom jeziku.

Sajam je besplatan, a registracija je potrebna zbog dalje komunikacije sa potencijalnim studentima i uvida u broj zainteresovanih gostiju. Više detalja i link za registraciju zainteresovani mogu da pronađu na sajtu - http://seefair2015.iacbg.org/seefair15/.

Sajam američkih i evropskih univerziteta i koledža, koji organizuje EducationUSA, ponovo će biti realizovan nakon prošlogodišnjeg uspešnog debija u više zemalja jugoistočne Evrope tokom aprila, a Beograd je jedna od važnih tačaka celog regionalnog programa.

Nema komentara

Napišite komentar