Centar za podršku studentima počeo sa radom

autor: M.S. 0

Centar za podršku studentima počeo je sa radom na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Delatnosti Centra uključuju profesionalno psihološko i pedagoško savetovanje studenata, kao i psihološke i pedagoške radionice.

Psihološko savetovanje usmereno je ka pomaganju studentima da jasnije sagledaju psihološke probleme sa kojima se suočavaju.

Pedagoško savetovanje fokusirano je na pomaganje studentima da savladaju poteškoće na koje nailaze tokom obrazovanja. Psihološke i pedagoške radionice, čiji je početak planiran za mart 2015. godine, obuhvataće različite teme od značaja za studentski život, kao što su lični identitet, međuljudski odnosi, komunikacione veštine, akademske veštine i organizacija vremena.

Sve usluge Centra studenti Filozofskog fakulteta mogu koristiti potpuno besplatno, a planirano je da se to uskoro omogući i svim ostalim studentima Univerziteta u Novom Sadu. Više informacija o aktivnostima Centra može se naći na stranici: http://www.ff.uns.ac.rs/fakultet/fakultet_centar_za_podrsku_studentima.htm 

Zakazivanje termina za individualno psihološko i pedagoško savetovanje može se obaviti preko e- adrese: [email protected] .

Nema komentara

Napišite komentar