Premijera humanitarne predstave „Nasukani“

autor: M. S. 0

Rad na predstavi „Nasukani“ polako se privodi kraju, a premijera je zakazana za 25. april, sa početkom u 20h u Gimnaziji „Svetozar Marković“.

Na ovoj predstavi humanitarnog karaktera radila je grupa srednjoškolaca i studenata, amaterskih glumaca, a sav prikupljen novac doniraće za lečenje Aleksandra Adamovića, koji je doživeo saobraćajnu nesreću. Inicijativu je pokrenuo Đorđe Ivanković, reditelj i scenarista ove predstave, koji je u proteklih pet godina realizovao nekoliko sličnih humanitarnih akcija.

„Nasukani“ predstavlja komediju apsurda, a Ivanković naziv predstave objašnjava kao stanje kolotečine u kojoj se građani Srbije nalaze.

- Ljudi su statični, ušuškani i ne žele da to promene. Stanje u kojem se nalaze nije idealno, ali je sigurno - smatra reditelj.

U glavnim ulogama predstaviće se Ljubica Dobanovački, Aco Lukić, Marijana Đurić i drugi. Karte za predstavu koštaju 200 dinara i mogu se nabaviti na ulazu u svečanu salu Gimnazije „Svetozar Marković“, neposredno pre početka predstave.

Nema komentara

Napišite komentar