Nova zgrada Fakulteta političkih nauka

autor: Sanja Knežević 0

Studenti Fakulteta političkih nauka, Univerziteta u Banja Luci, započeli su novu radnu godinu u novoj zgradi, koja je izuzetno moderna i savremeno opremljena, a izgrađena je na prostoru studentskog kampusa.

Nove prostorije fakulteta, u ogromnoj meri olakšaće rad i studentima i predavačima, a svi odseci biće smešteni na jednoj lokaciji, što će dodatno podići kvalitet rada i doprineti prepoznatljivosti ove visokoškolske ustanove. Pre preseljenja u novu zgradu, nastava se održavala na desetak lokacija u gradu. Glavni deo predavanja i vežbi obavljao se na fakultetima u Velikom kampusu. Nastava je velikim delom održavana u poslepodnevnim i večernjim terminima kada su ti fakulteti mogli da ustupe prostor.

akultet političkih nauka sada ima  fantastične uslove za rad sa 1.400 studenata, 55 domaćih i devet gostujućih profesora i 28 asistenata. Rektor Univerziteta u Banja Luci, Stanko Stanić veruje da će ovaj fakultet, iako najmlađi na Univerzitetu i dalje doprinositi afirmaciji Univerziteta u Banja Luci.

Nema komentara

Napišite komentar