Lajbah, Zoran Predin, Sara Renar, Marčelo 13. januara u Novom Sadu

autor: Z. S. 0

Novosađani će za doček Nove godine po julijanskom kalendaru moći da prisustvuju koncertima mnogobrojnih muzičara.

U Fondaciji 2021 koja je preuzela organizaciju ovog događaja na sebe, poručuju da će doček biti organizovan na 21 lokaciji.

Kultni sastav Lajbah će nastupiti u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta, a posle nedavnog koncerta u "Firchie Think Tank Studio" u Novi Sad će se ponovo vratiti Zoran Predin, ovog puta sa pijanistom Matijom Dedićem kako bi nastupio u Sinagogi.

Dve mlade kantuaturoke, Sara Renar iz Hrvatske i Ana Ćurčin iz Beograda, nastupiće na Tribini mladih Kulturnog centra Novi Sad, a za ovaj koncert ulaz se neće naplaćivati.

Za one koji su raspoloženiji za nešto tradicionalniji zvuk, rezervisani su nastupi Slobodana Trkulje i benda "Imar" iz Škotske koji će se održati u maloj sali SNP-a, dok će Divna Ljubojević pevati u pozorišnoj sali NIS-a.

Ljubitelji tehno i rep muzike svoj prostor će dobiti u budućem Kreativnom distriktu. Nastupiće Pol Rič iz Francuske, Lag, Klaus, dok će se Vladimir Aćić predstaviti "Fabrici". Pred publiku u "Kvoteru" će izaći Necone, Frajdej Sveg, Rašid, Jea Left. U "Gerila baru" nastupiće i svima poznati Marčelo zajedno sa Napetim Kvintetom i Mutant Urban Dens Ansamblom.

Ceo program, kao i cene ulaznica za nastupe, možete da pogledate OVDE.

Nema komentara

Napišite komentar