Emitovano poslednje “Razgibavanje”

autor: UNS/M.S. 0

Radijska emisija „Mentalno razgibavanje” jutros je emitovana poslednji put na radiju Laguna, saopštili su njeni voditelji Darko Mitrović i Marko Stepanović. Razlog tome su, kako navode, različite vrste pritisaka.

Photo: N1

Darko Mitrović, jedan od voditelja „Mentalnog razgibavanja“, u jutrošnjem, poslednjem radijskom javljanju, najavio je da će od sledećeg petka u listu „Danas“ izlaziti njegova kolumna radnog naziva „Ujedanje”.

On je slušaocima objasnio da je dao otkaz jer ne želi da pristane na pritiske i da ne želi da pravi kompromise.

– Ili će biti ovakvog Razgibavanja, ili ga neće biti. Kada potpisuju ugovor, svi treba da znaju šta je Mentalno razgibavanje – rekao je u emisiji Mitrović i dodao da ne želi da mu objašnjavaju kako se radi i kako je emisija prejaka.

Ove emisije na radiju više neće biti, a ako se bude vraćao poslu radijskog voditelja, baviće se samo temama iz kulture, rekao je Mitrović u mikrofon.

Drugi voditelj Marko Stepanović za UNS je rekao da će se posvetiti svojoj video i pozorišnoj produkciji „Partu Plan“, kao i da će i dalje raditi emisiju „Razotkrivanje sa Markom Stepanovićem“ na TV Naša.

On je naveo da do sada Darko i on nisu dobili ponudu da svoju emisiju rade na drugom radiju, ali da to nisu ni očekivali.

– Nije nas niko zvao. Niko ne sme ovakvu emisiju da stavi na radijske talase. Trenutno su takve okolnosti u kojima ovakva emisija jednostavno nije pogodna za emitovanje – rekao je Marko za UNS.

„Mentalno razgibavanje” emitovano je najpre na Radiju S. Nakon što su otišli sa ovog radija, Darko i on program su proizvodili „iz Darkovog podruma“, a prenosile su ga 24 radio stanice iz Srbije. Odatle prelaze na Radio B92, a nakon ukidanja emisije na ovom radiju, program koji se emitovao na oko 15 radio stanica u Srbiji ponovo su proizvodili „iz podruma“. Na radiju Laguna ova emisija počela je da se emituje od 5. septembra ove godine.

Darko i Marko danas su emisiju odjavili i od slušalaca se oprostili pesmom Bajage i instruktora „Pada Vlada“.

Nema komentara

Napišite komentar