Belgrade Game Zone 2015

autor: M.S. 0

Međunarodna akademska radionica Belgrade Game Zone biće održana u Beogradu od 20. do 27. aprila. Na radionici će učestvovati 18 mladih inženjera, studenata elektrotehnike iz različitih gradova Evrope, a gosti jedne od večeri biće i članovi Udruženja studenata elektrotehnike Evrope lokalnog komiteta Novi Sad, čiji je matični fakultet FTN.

Cilj ove radionice je da učesnici unaprede svoje umeće kreiranja video igara kroz samostalan rad i stručne treninge, koje će voditi profesionalni predavači, ali i da steknu nova iskustva i podele svoje ideje sa studentima iz Srbije. Oni će takođe imati priliku da se upoznaju sa novim tehnologijama kao i sa mogućnostima rada u gejming grani IT industrije.

Studenti će imati priliku da razmene informacije o obrazovnim sistemima u Srbiji i drugim evropskim zemljama kao i o ostvarivanju saradnje beogradskog Univerziteta sa drugim obrazovnim institucijama u Evropi.

Značaj ovog projekta prepoznali su Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu, Fondacija Ana i Vlade Divac i Kancelarija za mlade Gradske uprave grada Beograda.

Organizator ove radionice je beogradski komitet Udruženja studenata elektrotehnike Evrope, koji je punopravni član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najorganizovanijih i najbrojnijih lokalnih komiteta u Evropi.

Nema komentara

Napišite komentar