Kings of Leon, Alt-J, Kasabian, Rundek na ovogodišnjem INmusic festivalu

autor: M. S./ N. M. 0

INmusic, najveći hrvatski festival na otvorenom, održaće se od 19. do 21. juna na Jarunu. Ovogodišnji hedlajneri biće Alt-J, Kings of Leon, Arcade Fire, Kasabian, Darko Rundek, Flogging Molly i mnogi drugi.

U sklopu festivala, biće održan i INteatar, u okviru kojeg će biti prikazane tri predstave. Za posetioce obezbeđeni su kamp, koji se nalazi na dva ostrva Velikog jezera – Univerzijada i Trešnjevka.

Od 2016. Posetioci mogu da vide i prvu svetsku repliku Teslinog tornja visoku 30 metara, koja će za vreme festivala funkcionisati kao posebna audio-vizuelna pozornica.

U proteklih jedanaest godina, na festivalu su nastupali The Black Keys, Alice in Chains, Massive Attack, Arctic Monkeys, The Kooks, Nick Cave, Placebo, Moby, Sonic Youth… Krajem prošle godine čuveni britanski New Musical Express (NME) uvrstio je ovaj festival među dvanaest najpopularnijih na svetu.

U Srbiji karte za festival mogu se nabaviti na prodajnim mestima Gigstix-a, po ceni od 8.190din za festival i 12.690din za festival i kamp.

Nema komentara

Napišite komentar