Peta Fejsbuk lajv emisija „Odjekni“

autor: Iva Gajić 0

Peta lajv emisija serijala „Odjekni“ održaće se sutra, 30. marta, od 17 časova, a gledaoci će je moći pratiti uživo na Fejsbuk profilu portala Univerzitetski odjek. U pitanju je onlajn emisija pod nazivom „Dok nas zakon ne rastavi“.

Teme koje će biti obrađene u emisiji jesu Nacrt zakona o istopolnim zajednicama, njegov značaj, kao i prava LGBTI+ osoba, a o tome će govoriti direktor za Evropu Civil Rights Defenders i član organizacionog odbora Prajda Goran Miletić, advokatica Komiteta pravnika za ljudska prava (YUCOM) Milena Vasić i docentkinja Odseka za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i profesorka na predmetu Izveštavanje o drugom Smiljana Milinkov, dok će razgovor moderirati novinarka Univerzitetskog odjeka Irena Čučković.

Portal Univerzitetski odjek održao je do sada četiri Fejsbuk emisije serijala „Odjekni“, pod nazivom „Odgovorno novinarstvo u vremenu pandemije“, „Žene u kandžama rodne nejednakosti“, „Da li je onlajn studiranje – studiranje?“ i „Frilenseri - porez ili poraz?“

Nema komentara

Napišite komentar