„Inovacija – moja revolucija”: nesvakidašnji performans ispred Rektorata u Novom Sadu

autor: Odjek 197 pregleda

Konferencija koja se održava radi informisanja i osnaživanja mladih za  iskazivanje ličnih talenata i izbora karijere i poslovne orjentacije u digitalnoj eri, pod nazivom Inovacija - moja revolucija” zakazana je za 9. oktobar u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu.

„Studenti će moći da upoznaju čoveka koji je po zahtevu Steve Jobs-a stvorio mikrobateriju za „Apple”, poznatu influenserku Laylareiko, koja svojim društveno aktivnim kampanjama privlači sve vise pažnje, digitalnog umetnika koji će nam pokazati kako umetnost može da bude komercijalna, dvoje Beograđana koji su dospeli na rukovodeće pozicije u Google-u, inovatora “pametne klupe” koja meri buku, zagađenje, daje Wi-Fi i puni naš telefon i pozstavljena je već u  30 svetskih metropola, čoveka koji je kreirao slušalice koje mere naše moždane talase i muzikom nas dovode u stanje smirenosti i fokusa, tvorca društvene mreže Sportifico poznatije kao ‘Facebook za fudbalere’”, navodi se u saoštenju organizatora.

 

Konferencija počinje u u 12 časova, a od 14 časova biće održani mini paneli od kojih jedan nosi naziv „Kako svoju strast da pretvorim u stvarnost?”; i radionice „Briljiraj u javnom nastupu!”, „Veštačka inteligencija i primena u Google”, „Kako sam napravio svetski poznatu društvenu mrežu za sportiste?".

Na sajtu Moja inovacija otvorene su prijave za konferenciju, a svi koji se prijave za radionice mogu učestvovati u kreativnom takmičenju čija je nagrada putovanje za dvoje. 

 

    Napišite komentar