"Selfi zaraza" i na fudbalskom terenu

autor: Filip Uzelac 0

U jednom od najvećih fudbalskih derbija u Italiji umesto uobičajenog euforičnog proslavljanja pogotka sa saigračima, kapiten Rome Frančesko Toti postizanje gola obeležio je sa navijačima! Nakon gola uzeo je svoj telefon, otišao do tribine i uslikao selfi sa najvatrenijim pristalicama „rimske vučice”.

Fudbalski fanatici navikli su da uživaju kada igraju Roma i Lacio, dva gradska rivala iz Rima, ali malo ko se nadao ovakvoj sceni. Roma je na svom stadionu gubila 2-0 na poluvremenu, ali je Toti sa dva pogotka doneo bod svojoj ekipi. Upravo posle drugog  gola, Frančesko je uzeo svoj ajfon od ljudi sa klupe otišao na južnu stranu „Olimpika“ i na kraju se slikao sa navijačima Rome. Da li zbog Totijevog kredibiliteta ili zbog toga što se prvi put našao u ovakvoj situaciji, sudija mu za ovo nije dao žuti karton.

„Razmišljao sam o tome u toku nedelje. Selfi je novi modni trend i ja nisam navikao na to jer želim da sačuvam svoj privatni život, ali ovo je bila posebna prilika i nezaboravan trenutak. To je bio moj telefon, rekao sam Gvidu Naniju (trener golmana) da mi ga donese posle gola. Bilo nam je važno da ne izgubimo, s obzirom na koji način smo započeli utakmicu“, izjavio je Toti za Skaj sport neposredno posle meča.

Nema komentara

Napišite komentar