Rekreativni treninzi za mlade

autor: M.M. 0

Program besplatnih sportskih aktivnosti „Požuri polako” i ove sezone dostupan je Novosađanima uzrasta od 14 do 30 godina. 

foto: Požuri polako (Fejsbuk)

Više nemate izgovora za pasivnost, tvrde organizatori ovog programa, a osim što će moći da budu u boljoj kondiciji, mladi će imati priliku i da se verovatno po prvi put oprobaju u nekim nesvakidašnjim sportovima. Jahanje, pikado, orijentalni ples, brazilska borilačka i plesna veština Kapuera, neke su od pedesetak dostupnih aktivnosti koje vode profesori fizičkog vaspitanja.

Kako bi se učestvovalo u programu, potrebno je napraviti člansku karticu tako što se popunjena elektronske prijava sa sajta Gradske uprave za sport i omladinu šalje na imejl adresu [email protected]. Kartica se potom podiže lično, uz dokument sa slikom, na Spensu, u Kud „Sonja Marinković” i u Kancelariji za mlade u Apolo centru. Jedna članska karta važi za sve aktivnosti.

Program „Požuri polako” već četvrtu godinu organizuju Gradska uprava za sport i omladinu, sportsko-rekreativni klub „Super aktivan” i Pokrajinski sekreterijat za sport i omladinu. Više informacija se može pronaći i na fejsbuk grupi „Požuri polako”.

Nema komentara

Napišite komentar