Šesti rođendan portala "Hoću u pozorište"

autor: Miljana Peter 0

Sajt "Hoću u pozorište" postoji od 2018. godine i od tada je izveštavao sa mnogih festivala. Aleksandra Nikodijević, urednica portala, kaže da je stekla mnogo iskustva od kad je urednica i novinarka portala „Hoću u pozorište“:

Foto: Hoću u pozorište

„Kao urednica portala, ali i kao novinarka, stekla sam dijapazon iskustva u pozorišnom miljeu, uzevši u obzir kvantitet pogledanih predstava i izveštavanje sa njih. Vodila sam razgovore sa ljudima iz pozorišnog sveta i putovala po festivalima“.

Milica Milošević, čitateljka portala „Hoću u pozorište“, ističe da na ovom sajtu najviše voli da čita o baletima i novim dramama, jer je to najviše zanima i to prati u pozorištima.

„Uvek se trudim da ispratim neki novi tekst o toj temi na portalu, kako bih odredila sebi šta da gledam u pozorištu. Zahvaljujući tekstovima na portalu još nijednom nisam pogrešila u izboru“.

Urednica portala istakla je da je redakcija puna novih ideja, ali da nisu uvek u mogućnosti da ih realizuju. Na redakcijskim sastancima često dolaze do kreativnih planova i sjajnih predloga:

„Nadam se da ćemo ostati vredni i marljivi kao i do sada, da ćemo dodatno proširiti redakciju novim, mladim i entuzijastičnim ljudima koji vole pozorište, da nećemo izgubiti osećaj zajedništva i drugarstva koje smo ostvarili i da ćemo sačuvati elan i polet koji nas održavaju i da ćemo što više rasti i napredovati“.

Nema komentara

Napišite komentar