U susret Koncertu godine

autor: Milica Kuzmanov 0

Novosadski Koncert godine odžaće se 13. decembra, 21 godinu posle prvog Koncerta godine, u Velikoj dvorani Spensa sa početkom u 16 časova. Na ovogodišnjem, 15. po redu Koncertu godine, nastupiće Dubioza kolektiv, Goblini, Škrtice, ali i mnogi drugi poznati izvođači.

Bend Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi ove godine slavi 20 godina postojanja, tako da će, po rečima Igora Blaževića, svirati one pesme koje su obeležile njihovu karijeru.

Ajs Nigrutin će prvi put nastupiti sa bendom Bad copy. „Dolazimo da repujemo, jedina smo grupa bez benda, a možda povedemo di džeja“, kaže reper Ajs Nigrutin. 

Jedini novosadski bend na ovogodišnjem Koncertu godine biće bend Grate. „Velika nam je čast što ćemo otvoriti ovogodišnji koncert godine. Pozivamo sve da dođu na vreme i čuju nas“, poručuje Grate.

Bend Škrtice je supergrupa kojku čine Cane (Partibrejkers) - glas i reči, Danilo (Straight Mickey and The Boyz) na bubnjevima, Boca (Straight Mickey and The Boyz) na basu, Kole (Veliki prezir) na gitari i  Boris (Jarboli) takođe na gitari. Ova kombinacija muzičara stvorila je mešavinu panka, hard roka, new wave-a, hard kora i eksperimentalne muzike.

Marčelo & Iskaz na ovogodišnjem Koncertu godine promovišu svoj novi album „Napet šou“, a ni Dubioza kolektiv još uvek nije imala priliku da novi album predstavi novosadskoj publici.

Organizatori koncerta kažu da će ove godine organizacija biti na višem nivou i da će prošlogodišnji problem u vezi sa toaletima i velikom gužvom biti rešen.

Ove godine organizatori su rešili da prikažu atmosferu prošlogodišnjeg koncerta, tako da će publika imati priliku da premijerno pogleda video zapise Koncerta godine iz 2013.

Prvih hiljadu ulaznica po promotivnoj ceni od 1.000 dinara moguće je kupiti online preko Gigstix prodajne mreže (www.gigstix.com), u knjižarama Vulkan i odabranim Corner shopovima širom Srbije, prodavnici Gigstix u Pariskom magazinu, radnjama Dr Techno i na blagajni Spens-a u Novom Sadu. Nakon promotivnog kontingenta, ulaznice će se prodavati po ceni od 1.200 dinara. Cena ulaznica na dan koncerta (ako ih ostane u prodaji) iznosiće 1.350 dinara.

Nema komentara

Napišite komentar