Tesla Universe Stage na Exit festivalu ove godine

autor: Nikola Jeličić 0

Na ovogodišnjem Exit festivalu, glavni stejdž je preimenovan u Tesla Universe stage u čast Nikole Tesle. Festival će se održati od 10. do 14. jula 2024.godine s tim da će 10. jul, ili dan nula biti posvećen proslavi Teslinog rođendana uz specijalan performans „Starseeds Takeover“.

Tesla Universe Stage će ugostiti veliki broj renomiranih izvođača , uključujući Black Eyed Peas, Gucci Mane-a , Toma Morela i Rudimentala kao i Joker Out-a, poznate regionalne zvezde.

Ovaj stejdž je deo šireg tematskog okvira festivala pod nazivom „Starseeds“ koji je osmišljen da inspiriše i probudi potencijale svakog pojedinca u duhu Tesline vizije o inovacijama i povezivanju ljudi.

Foto: Exit festval

Pored stejdža u čast Nikole Tesle, festival će imati i druge poznate stejdževe kao što su mts Dance Arena, Visa Fusion Stage i Explosive Stage, na kojima će nastupati poznati DJ-evi poput Carla Coxa i Bonoba.

Ostali značajni izvođači uključuju Bonobo, Sama Abdulhadi i britanskog producenta Barry cant swim , prikazujući raznolike žanrove od elektronike do roka.

Ne sumnjamo da će i ove godine Petrovaradinska tvrđava biti puna mladih ljudi koji su došli da slušaju svoje omiljene izvođače, ali i da vide novitete koje su nam organizatori Exit festivala pripremili ove godine.

Nema komentara

Napišite komentar