Sinoć počeo 20. Exit festival

autor: Iva Gajić 0

Exit festival počeo je sinoć u 19 časova otvaranjem kapija na Petrovaradinskoj tvrđavi. Kako su saopštili organizatori, prethodne večeri je festival, koji ove godine slavi svoj 20. rođendan, posetilo 42.000 fanova iz preko 70 zemalja.

Foto: Marko Edge

Prvo veče Exit festivala obeležili su DJ Snake i Charlotte de Witte, Amelie Lens, Buč Kesidi, Hladno pivoTijana T, Roni Size, Vojko V, Sajsi MC, Helem Nejse, Marko Louis, i još stotine izvođača. Uz već tradicionalan vatromet jedan od najupečatljivijih trenutaka večeri otvaranja bio je trijumf mladosti i slobode u ceremoniji otvaranja nazvanoj „Let's Celebrate Life“. 

Večeras se kapije festivala otvaraju u 19 časova, a u Novi Sad stiže nemački didžej i producent Paul Kalkbrenner, koji će na mts Dance Areni imati prvi nastup nakon 18 meseci pauze. Iskoristiće ga za snimanje video spota koji će poslužiti i kao dnevnik o danima kada se vratio nastupima uživo. Uz njega, danas na Areni nastupaju i Maceo Plex, Pan-Pot koji su zamena za Denisa Sultu, Marko Nastić, Layzie i Runy. Na glavnoj bini program u 20 časova otvaraju Nemesis, nakon kojih sledi hevi metal bend Sabaton u 21 čas, a kasnije i bend Van Gogh. Plesni deo večeri predvode nemački DJ Topic, Lady Lee i Ece Ekren. Visa Fusion binu otvaraju jedni od pobednika Play@EXIT konkursa Keni nije mrtav, zatim Ivan Jegdić, srpski HEMI pobednici Dogs In Kavala, nakon kojih stižu Amira Medunjanin, Atheist Rap, GobliniFox & Surreal.

Ulaz na Tvrđavu ograničen je na one koji ili poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili preležali Kovid-19, ili na one koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.

Kompleti ulaznica za Exit festival su rasprodati. Ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica za Exit festival 2021. nalazi se u prodaji putem zvanične stranice festivala i prodajne mreže Gigs Tix. Određen broj ulaznica će se prodavati i na festivalskim ulazima.

Nema komentara

Napišite komentar