Promocija debi albuma Šajzerbiterlemona

autor: Milan Damjanović 0

U subotu, 11. maja, pred novosadskom publikom u klubu CK13, garažni pank rok bend iz Beograda Šajzerbiterlemon započeće promociju svog debitantskog albuma koji nosi ime „Iza naših zidova“ i biće objavljen dan ranije.

Photo: ŠAJZERBITERLEMON (Facebook Page)

Bend Šajzerbiterlemon vraća se u CK13 da promoviše svoj album „Iza naših zidova“ , koji će 10. maja biti objavljen za zagrebačku izdavačku kuću Geenger records. Sa njima, binu će u subotu deliti bend Sitzpinker koji iza sebe ima EP „Podlo poštovanje“.

Prvi album Šajzera najavila su dva singla, prvi je pesma „O idolima“, koja se zajedno sa spotom našla na Youtube kanalu benda krajem marta ove godine. Drugi singl je pesma „Sneg“, predstavljena 2. maja. Album će ujedno sa ova dva singla ukupno sadržati osam pesama.

Šajzerbiterlemon je garaž-pank rok bend iz Beograda nastao februara 2014. godine. Prva svirka ove grupe održana je u beogradskom klubu “Atom”, 30. marta 2014. godine, kada su nastupili zajedno sa bendovima Vizelj i Warhol.

Uz promenu postave koja je usledila 2016. godine, današnji Šajzerbiterlemon je tročlani bend koji čine: Jovan Sibinović – gitara i vokal, Mario Marković – bas gitara i prateći vokal i Ana Đurović – bubnjevi. Učestvovanjem i pobedom na Converse Rubber Tracks takmičenju u maju 2015. osvojili su snimanje u novosadskom Studiju M.

Svoj prvi zvanični singl i spot "Čudni ljudi" objavili su u aprilu 2017. godine. Iste godine u oktobru usledilo je prvo samostalno EP izdanje benda. Uz sjajne kritike, EP su promovisali svirkama u Beogradu, Novom Sadu, Zagrebu i Ljubljani. Materijal za prvi album nastao je tokom 2018. godine.

Svirka u Crnoj kući počinje u 21h, a cena ulaznice biće 200 dinara.

Nema komentara

Napišite komentar