Počinje Exit avantura uz Queens of the stone age

autor: A.B. 0

Bend Queens of the stone age, jedno od najvažnijih rok imena današnjice, održaće koncert pred Novosađanima 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u okviru jednodnevnog festivala Rock@EXIT.

foto: bangordailynews.com

Pored njih na festivalu koji ujedno predstavlja i uvertiru u ovogodišnju EXIT avanturu nastupiće i bendovi Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor.

Sastav benda Queens of the stone age, koji predvodi muzičar Josh Homme, predstaviće svoj šesti po redu studijski  album „... Like clockwork“ koji je izdat u junu 2013. godine.

Bend Queens of the stone age na muzičkoj sceni uspešno opstaje već 17 godina, a poslednji album ponovo je  zavredeo  veliku pažnju kako kritike tako i publike, što najbolje dokazuje prvo mesto na listi najboljih albuma u Americi „Bilboard 200“, kao i nominacija za dve Grammy nagrade, od kojih je jedna za najbolji rok album.

Ulaz na Rock@EXIT je besplatan za sve kupce kompleta karata za EXIT uz prethodnu registraciju. Cena ulazinice je 1.499 dinara, dok će na dan održavanja koncerta iznositi 2.499  dinara.

Ovogodišnja EXIT avantura nastavlja se u julu: od 10. do 13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim na Jazu u Budvi u periodu od 13. do 17. jula pod nazivom Sea dance festival.

Trenutna cena ulaznice za EXIT festival izlosi 5.990 dinara, a cena EXIT avanture, koja obuhvata i Sea dance festival, iznosi 6.990 dinara. Za studente i đake omogućen je popust u iznosu od 1.000 dinara. 

Nema komentara

Napišite komentar