Ovogodišnji MMF od 12. do 14. avgusta

autor: 1 0

 

Od 12. do 14. Avgusta će se održati sedmi po redu Mountain Music Fest, na dobro poznatoj lokaciji Divčibare Ski Resorta.

MMF ove godine okuplja izvođače iz različitih sfera muzike, a na glavnoj bini festivala koji se održava u šumi Divčibara nastupaće veteran hrvatske rep scene Vojko V, čuveni beogradski rep sastav koji je vladao scenom 2000-ih Sunshine, kao i ekipa koja je "uvik kontra", - TBF. Pored njih, na glavnoj bini nastupaće i Sevdah Baby, DLM, Cotton Pickers, kaoBege Fank i BKO.

Na stejdžu posvećenom zvuku vinila koji se, skromno rečeno, ponovo vraća na muzičku scenu, nastupaće White City Soul, Peppe, Goce i Funkamente. Za MMF afterday, trećeg dana festivala, će biti zaduženi Bege Fank, Ljudski Maximum i Nezoob.

Kao i svake godine, u okviru Čudesne šume će se naći dodatni sadržaji podeljeni u četiri kategorije: kreativne radionice, umetnost, popularna nauka i avantura i sport.

Ograničen broj ulaznica za sva tri dana festivala, po ceni od 1500 dinara su već dostupne za prodaju preko portala tickets.rs, a link možete naći na našem sajtu.

Nema komentara

Napišite komentar