Nova imena festivala Sea dance

autor: Milica Kuzmanov 0

Nakon četvorodnevne zabave na Petrovaradinskoj tvrđavi u okviru festivala Exit, provod će se nastaviti  na crnogorskom primorju, na plaži Jaz, gde će se ove godine prvi put održati festival Sea dance u periodu od  15. do 17. jula.

Pored velikog broja nastupa zvezda svetske muzičke scene koji će održati koncerte na Jazu, poput Jamiraquaia, grupe Example i Rogera Sancheza,  posetioce očekuju i nastupi još mnogih drugih priznatih muzičara kao i domaćih izvođača iz regiona.

Na Sea dance-u nastupiće Klingande, Tara McDonald, Juan Atkins, Kiril Djaikovski ft. TK Wonder, Bad copy, Darkwood dub, Eyesburn, Rambo Amadeus, Urban&4, hrvatski elektro pop duo Lolobrigida i crnogorska grupa grupa Whoo see.

Klingande  je umetničko ime dvadesetčetvorogišnjeg Francuza Sedrika, koji predstavlja jedno od trenutno najpopularnijih imena elektronske scene i koji je sa hitom „Jubel” ostvario 40 miliona pregleda na You tube-u.

Kiril Džajkovski je makedonski muzičar poznat po fuziji elektronske i tradicionalne elektronske muzike sa uticajem romskih duvačkih instrumenata, a drugog dana festivala će nastupiti sa zanimljivom pevačicom u sastavu Kiril Džajkovski ft Wonder (MK/USA).

Tara Mcdonald, poznata po saradnji sa Davidom Guettom i Afrojackom nastupiće 17. jula, dan pre Juana Atkins-a, di-džeja i producenta kojeg smatraju ocem tehno muzike.

Ulaznice je moguće kupiti u prodajnim objektima ili na sajtu Gigstix-a po ceni od 3.390 dinara, koja uključuje komplet karata za sva tri dana festivala Sea dance.

Nema komentara

Napišite komentar