Muzički odjek: Top 5 motivacionih pesama za studente

autor: Isidora Marković 0

Sredina semestra, praznici, aprilski rok i varljivo proleće 2015. ne zvuče kao najbolji spoj na svetu. Šlag na tortu je ukoliko ste u društvu onih koji su svoje ispite položili u januaru i februaru, pa ih svakodnevno gledate kako uživaju u svom raspustu. 

foto: prissandvinegar.com

Proslavili smo i nacionalni Dan studenata između ostalog uz dobru muziku u studenjaku, a kako je upravo muzika jedan od najčešćih pokretača i izvora inspiracije, Muzički odjek je izdvojio pet pesama koje će vas sasvim sigurno prodrmati i ulepšati dane provedene uz knjigu.

 

5. Ain't No Mountin High Enough – Marvin Gaye

Ain't no mountin high enough/ Ain't no valley low enough/ Ain't no river wide enough/ To keep me away from you baby – ili u ovom slučaju – to keep me from passing the exam!

 

4. I feel good – James Brown

Okej, jeste možda već maksimalno izlizana pesma, ali je definitvno praktična i za buđenje u sedam ujutru i odlazak u čitaonicu, ali i za proslavljanje uspešno položenog ispita.

 

3. The Lion King – Hakuna Matata

What a wonderful phrase! Jer kada sve prođe mozak može da uključi no worries for the rest of your days režim.

 

2. Walking on Sunshine – Katrina and the Waves

Jedna od pesama koja se nalazi na svim svetskim top listama motivacionih pesama, ali i jedna od najveselijih i najpozitivnijih pesama koje su ikada snimljene. Za jutarnju gimnastiku ili ples na putu do čitaonice.

 

1. LEGO movie – Everything is awesome

Everything is Awesome/ Everything is cool when you're part of a team/ Everything is Awesome when you're living out a dreams – zar ovo ne zvuči kao prava himna za svaku čitaonicu i za svakog studenta?

Nema komentara

Napišite komentar