Line up Koncerta godine i nedelja ulaznica po promotivnoj ceni

autor: Višnja Davidović 0

Sedamnaesti NS Koncert godine biće održan u subotu 10. decembra u Velikoj dvorani Spensa.

Ova tradicionalna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države biće otvorena u 16 časova nastupom benda Hadži prodane duše koji je pobedio na 50. Zaječarskoj gitarijadi i grupe Harlekin koja je pobedila na Gitarijadi Vojvodine u Kisaču.

Za publiku će nakon njih svirati sledeći bendovi:

Goblini - jedan od najtraženijih bendova na Koncertu godine, šabački pankeri koji će iskoristiti ovogodišnji Koncert kao idealnu priliku za promociju novog singla “Marjane, Marjane” sa kompilacije posvećene pokojnom Tusti, “Za Tebe – tribute to KUD Idijoti”.

Direktori – iskusni pankeri željni svirke posle duge pauze i odsustva sa kultne novosadske rokerske scene. Ponovo okupljeni u julu ove godine u svojoj originalnoj postavi, spremni su za veliki povratak i sjajan nastup.

Ritam nereda – bend kao pank zaštitni znak Novog Sada, ovom prilikom će prirediti omaž prilagođen dvadesetogodišnjici objavljivanja jednog od ključnih albuma njihove karjiere “Zvuci bola”.

Bjesovi - uvek rado viđeni gosti Koncerta se vraćaju posle tri godine da predstave novi album “Svetla svetlosti”, na kojem su zastupljene isključivo numere drugih bendova, urađene u njihovom prepoznatljivo stilu.

Van gog - sastav koji ove godine proslavlja 30 godina rada, a na ovom nastupu će izvesti repertoar iz ranije faze karijere. Van Gog je jedini bend koji je svirao i na prvom, Top plus Koncertu godine 3. decembra 1993. godine.

Pored ovih bendova, dobro poznatih novosadskoj publici Koncerta godine, najavljeni su nastupi sastava: Urban&4 koji će doneti najbolje iz gotovo tri decenije duge i bogate karijere frontmena Damira Urbana, zatim Kolje i Grobovlasnika koji su za relativno kratko vreme stekli ozbiljnu grupu obožavalaca, Irie Fm-a koji izvodi roots reggae uz dub verzije i grupe Čovek vuk koji čine članovi nekadašnjeg sastava Block Out predvođeni pevačem Milutinom Jovančićem – Mitom.

Ulaznice su puštene u prodaju juče u prodajnoj mreži GIGS TIX-a širom Srbije, onlajn, a mogu se kupiti i na blagajni Spens-a u Novom Sadu. Do nedelje 30. oktobra u ponoć ulaznice za parter će se prodavati po promotivnoj ceni od 1.000 dinara. Nakon promotivnog perioda, ulaznice će se prodavati po ceni od 1.250 dinara za Parter i tribinu Zapad 2, kao i 1.350 dinara za tribinu Zapad 1 - sedenje. Cena svih ulaznica na dan koncerta (ako ih ostane u prodaji) iznosiće 1.450 dinara.

 

 

Nema komentara

Napišite komentar