"Kultur Shock" sa novim albumom u novosadskoj Fabrici

autor: M.M. 0

Bend „Kultur Shock“ nastupiće 1. marta u SKCNS Fabrika, gde će promovisati svoj album pod nazivom „IX“, dok će im lokalna podrška biti bend „Neozbiljni pesimisti“. 

foto: SKCNS

„Kultur Shock“ je bend koji u svojoj muzici spaja različite zvukove poput roka, panka, metala i romske muzike, a ljudi ih često upoređuju sa bendovima kao što su „System of a Down“ ili „Gogol Bordello“. Već su nastupali u Novom Sadu na „Ritmu Evrope“ 2013. godine, dok je njihov novi album „IX“ razlog ponovnog održavanja koncerta.

„Neozbiljni pesimisti“ za sebe kažu da su grupa entuzijasta, okupljena oko realizovanja ideja kulturnog oplemenjivanja nacije i pokušaja obraćanja omladini. Osim Srbije, ovaj bend je nastupao u Francuskoj i Švajcarskoj, a pored samostalnih nastupa, svirali su i na brojnim festivalima kao što su „Egzit“, „Kulpin fest“ i „Ritam Evrope“.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti na Gigstiks prodajnim mestima i CD šopu „Mungos“. Cena ulaznica u pretprodaji iznosiće 600 dinara, dok će na dan koncerta biti 900 dinara.

Nema komentara

Napišite komentar