Kad pankeri rade sami

autor: R.C. 0

Deveti To Be Punk festival održava se u petak 3. i subotu 4. juna u Studentskom kulturnom centru Fabrika, a novosadskoj publici predstaviće se nekoliko sastava iz regiona, ali i iz Evrope, koji sa sobom nose zanimljiv i raznovrstan zvuk i pozitivnu energiju.

Uprkos finansijskim poteškoćama, zbog kojih su se organizatori odlučili za promovisanje nešto, široj javnosti, nepoznatijih, ali perspektivnih izvođača, obećavaju dobre svirke i dobar provod.

Na festivalu će nastupiti nekoliko sastava iz regiona, kao što su hrvatski ESC Life ili slovenački ska bend Red Five Point Star. Ženski trio MrHeart stiže čak iz Mančestera, a tu je i italijanski Slender. Uz nekoliko domaćih izvođača iz drugih gradova i Novi Sad će imati svoje predstavnike i to u vidu još jednog ženskog trojca Tri kapljice, Penetratora i benda Get Off My Property kojima je ovo oproštajna svirka.

Dvodnevne ulaznice po ceni od 500 dinara u prodaji su od 26. maja GIGSTIX prodajnoj mreži i CD Šopu Mungos, a na dan koncerta moći će da se kupe jednodnevne ulaznice, po ceni od 300 dinara u petak, odnosno 400 dinara u subotu.

Zbog svih problema oko organizacije ovogodišnjeg festivala organizatori su sami sebi dodelili etiketu DIY festivala (Uradi sam festival). Pa da vidimo kako će „uraditi”, a do tada pogledajte raspored nastupa.

Petak 3. jun – Slander, Wrong Way Kids, Young Husbands, Sentence, Fast Response, Self Titled, Get Off My Property.

Subota 4. jun – L.U.R. , Mr Heart, Red Five Point Star, Esc Life, Penetratori, RNDM, Tri Kapljice

Nema komentara

Napišite komentar