Goribor 4. i 5. aprila u CK13

autor: Milica Kuzmanov 0

Zbog velikog interesovanja fanova, grupa Goribor nastupiće u Novom Sadu dva dana zaredom, 4. i 5. aprila u 22 sata. Pored Goribora, prvog dana atmosferu će upotpuniti i novosadski bend Gernika, a drugog bend Sizife daj kamen.

foto: forum.hr

Posle koncertne pauze Goribor se vraća na scenu sa novim singlom „Jureći ljubav”. Ove godine bend je koncertno aktivan i nastupa kako u regionu, tako i po Evropi.  Iza sebe imaju dva albuma – „Goribor“, i aktuelni album, „Evo je banja“. Njihova muzika je mešavina trip hopa i bluza, a tekstovi su nabijeni bolnim emocijama pevača Aleksandra Stojkovića ST-a.

Gernika je mlad novosadski bend koji svoj stil opisuje kao slobodan prelaz između tehnometala i ostrva. Snimanje prvog albuma „Pod svetlom“ je pri kraju, a u pripremi je i drugi album „Kontrolisana evolucija”.

Niški bend Sizife daj kamen ove je godine završio svoj album prvenac „Želja lakih zabava“.  Ovaj trio nastao je 2005. godine, a svoj zvuk opisuje kao kombinaciju fanka i bluza sa primetnim uticajima džeza i psihodelije.

Karte za 4. april su rasprodate, dok se za 5. april mogu kupiti u prostorijama CK13 po pretprodajnoj ceni od 400 dinara. Na dan koncerta karta se može kupiti na ulazu po ceni od 600 dinara. Broj karata je ograničen zbog kapaciteta kluba.

Nema komentara

Napišite komentar