Gde je sad Električni orgazam?

autor: Aleksandar Milošević 0

Popularni beogradski rok bend „Električni orgazam“ nastupiće sutra u Novom Sadu u  Firchie Think Thank studiju od 22 časa, i promovisati svoj novi, 12. studijski album pod nazivom „Gde smo sad“.

Photo: Bosonoga 

Pored novog albuma, publika će imati priliku da čuje i njihove hitove koji su obilježili „zlatno doba“ ex-yu rokenrola kao što su „Igra rokenrol cela Jugoslavija“, „Bejbe, ti nisi tu“, „Nebo“, „Da si tako jaka“ i druge koje su neizostavan dio repertoara ove „novotalasne“ rok grupe.

Frontmen „Električnog orgazma“ Srđan Gojković Gile ističe da su nastupe u Novom Sadu uvijek smatrali za jedne od najvažnijih i dodaje da se veoma raduje novom koncertu.

–  Dolazimo u Novi Sad da koncertno predstavimo album „Gde smo sad“, koji je proglašen za jedan od najboljih albuma u regionu u prošloj godini, a takođe i našim najboljim albumom u zadnjih 30 godina. Naravno, sviraćemo i sve najvažnije pesme iz naše karijere. Radujemo se i ponovnom susretu s Firčijem, koji je naš stari ortak – rekao je Gile za Odjek.

Karte za koncert mogu se kupiti u svim prodajnim mjestima Gigstixa po cijeni od 800 dinara dok će na dan koncerta karte iznositi 1000 dinara.

Nema komentara

Napišite komentar