Exit od sledeće godine i u Budvi

autor: Milica Kuzmanov 0

Exit avantura 2014. godine održaće se i u Novom Sadu i u Budvi, a trajaće ukupno nedelju dana. Od 10. do 13. jula Exit će se održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nakon toga, avantura se nastavlja na Jazu u Budvi od 15. do 17. jula, pod nazivom Sea Dance festival.

"Exit je novosadski festival i ostaće u Novom Sadu zauvek, odnosno onoliko koliko novosađani to budu želeli", naglasio je strateški direktor festivala Dušan Kovačević, ciljajući na prethodne priče u medijima o premeštanju festivala. Kovačević objašnjava da Exit mora da prati trendove mladih koji sve više posećuju festivale na moru, kao i da imaju u cilju da prevaziđu prethodni Exit, koji je svrstan među deset najboljih u Evropi. Iz tih razloga je proširen na još jednu državu.

U toku su i pregovori sa autoprevoznicima i avio-kompanijama u vezi sa prevozom posetilaca do festivala u Budvi. Kovačević je pomenuo i "Party voz" kao jednu od mogućnosti.

Prvi izvođači biće najavljeni sredinom decembra. "Jedan izvođač je već potvrdio dolazak, ali ne mogu ništa javno da govorim dok papirologija ne bude završena. Cilj nam je da sledeće godine predstavimo najbolje izvođače koje muzička scena može da ponudi", rekao je Kovačević.

U četvrtak, 12. decembra tačno u podne u prodaji će se naći ulaznice po ceni od 4.990 dinara za četiri dana festivala, a oni koji ih kupe u sklopu ove akcije, dobijaju ulaznicu za Sea dance festival besplatno. Ulaznice se mogu rezervisati na sajtu www.gigstix.com. Privilegiju imaju članovi Exit Tribe-a, odnosno najvernija publika koja je prošlih godina kupovala karte pre proglašenja izvođača. Oni mogu već danas da naruče kartu za istu cenu.

Redovna cena ulaznica za Exit festival biće 11.990, a za Sea dance festival 4.490 dinara.

Nema komentara

Napišite komentar