EXIT: Najbolje za kraj

autor: Gordana Adamov 0

Exit festival zvanično je zatvoren uz rekordan broj posetilaca. Poslednje večeri posetioce su privukle dve najveće zvezde ovogodišnjeg programa, Wiz Khalifa i The Prodigy, a pored njih prisutni su imali priliku da slušaju Josipu Lisac, grupu Who See, At The Gates i druge.

Foto: Marija Lazić

Wiz Khalifa je svakako ispunio sva očekivanja publike i napravio odličnu atmosferu, ali je najveću „prašinu” na mejnu podigla grupa The Prodigy čiji će se nastup dugo prepričavati. Publika je njihove hitove, poput „Voodoo people”, „Omen” i „No good”, pozdravljala gromoglasnim aplauzom i neumorno skakala puna dva sata.

Po rečima pojedinih posetilaca, ovo veče je bilo dosta slabije od prethodnih dana, a za to uglavnom krive umor i pospanost. The Prodigy je, kako kažu, napravio nastup za pamćenje, ali je doživljaj umanjen zbog prevelike gužve na glavnoj Exit bini.

Egzitovci su poslednju zoru na ovogodišnjem festivalu većinom dočekali na Dens i Mejn stejdžu, ali ništa manje za njima nije zaostajala ni Positive Reggae bina. Vatromet, gužva, dobra muzika, još bolja atmosfera i razigrana masa, jeste ono po čemu će se pamtiti zatvaranje šesnaestog Exit-a.

Foto: Marija Lazić

Nema komentara

Napišite komentar