EXIT: Kad ljubav prevlada

autor: Milica Danilov 0

Drugo veče Exit festivala obeležio je nastup Dejvida Gete koji je svojim hitovi potpuno zaludeo publiku na Mejn stejdžu. Nekoliko desetina hiljada ljudi horski je pevalo „Hey Mama”, „Titanium”, „Play Hard”, i mnoge druge uključujući i starije pesme sa početka Getine karijere i tako dokazali koliko se njegov rad ceni.

Foto: Marija Lazić

Dobro raspoloženje  na Mejnu zadržao je i Vilkinson koji je opravdao sva visoka očekivanja koja je prošle godine zadao na Sea Dance festivalu. Svojim hitom „Afterglow” uneo je specijalnu dozu emocije gde je svet stao na tri minuta dok se publika grlila uz bitovi pesme.

Većina posetilaca na Exit festivalu svake godine jesu stranci. Niki (20) iz Londona za naš portal izjavio je kako mu je ovo već treća godina dolaska na festival i da će se vraćati u Srbiju sve dok Exit bude živeo jer je to iskustvo koje se ne može objasniti rečima već doživeti.

Na Dens areni je od samog starta krenulo punom parom te su publiku krenuli da zagrevaju Kalavera i Manja i spremili je za vrhunske izvođače Džekmastera i Maceo Plax koji su zadali domaći zadatak narednim izvođačima.

U sklopu Exit festivala održana je i tribina na temu „BREXIT – ili večiti palanački strah”.

Nema komentara

Napišite komentar