Exit festival – budi jedno sa planetom

autor: M.S. 0

Exit festival, koji je prošle godine proglašen za najbolji veliki festival u Evropi, održava se tradicionalno na Petrovaradinskoj tvrđavi od 4. do 7. jula. Ove godine ugostiće neke od najvećih muzičkih legendi, kao što je The Cure, ali će i premijerno predstaviti publici mlade zvezde poput benda Greta Van Fleet.

EXIT Photo Team

Sa „plemenskom“ tematikom, Exit ovog leta obećava „novi festivalski poduhvat, u kojem će svi ljubitelji muzike, uticajni pojedinci iz celog sveta, umetnici, sportisti, javne ličnosti, brojni pokreti i organizacije biti pozvani na ujedinjenje sa jasnim ciljem – zaštiti planetu i celokupan život na njoj.“

Glavna bina biće dom vrhunskim hitmejkerima i veteranima muzičke scene kao što su The Cure, Skepta, DJ Snake, The Chainsmokers, Greta Van Fleet, Chase & Status RTRN II Jungle, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Desiigner, Tom Walker i mnogi drugi.

Neka od najvećih svetskih elektronskih imena naći će se na mts Dance areni, među kojima su Carl Cox, Solomun, Jeff Mills, Tale Of Us, Amelie Lens, Maceo Plex, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Peggy Gou i drugi, zajedno sa više nego raznovrsnim muzičkim programom na više od četrdeset bina i zona širom Tvrđave.

Podsetimo, Exit je prošle godine osvojio prvu nagradu na “Evropskim festivalskim nagradama” u konkurenciji sa još 350 festivala, a tu titulu poneo je i 2014. godine. Festivali u organizaciji EXIT tima, među kojima su Sea Star, Revolution, Sea Dance i No Sleep, na Evropskim festivalskim nagradama 2018. nominovani su u rekordnih osam kategorija.

A ovako je to izgledalo prošlog leta:

Nema komentara

Napišite komentar