Exit 2.0 – vraćanje života životu

autor: Milan Damjanović 0

Rođendansko izdanje Exit Festivala, koji ove godine zvanično nosi naziv Exit 2.0 pod sloganom „Slavimo život zajedno“, biće održano od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Foto: Exit Festival

Odluka o održavanju jubilarnog dvadesetog Exit-a stigla je u aprilu, kada je gradska vlast procenila da je bezbedno da se festival održi u svom tradicionalnom četvorodnevnom izdanju. Sloganom i promo klipovima Exit nastoji da pozove ljude iz Srbije i regiona da nakon više od godinu dana pandemijskih restrikcija, distanci i zabrana okupljanja konačno ujedinjeni „vratimo život životu“.

Nastup na ovogodišnjem Exit-u već su potvrdila pojedina globalno velika imena elektronske muzike kao što su David Guetta, DJ Snake, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Paul van Dyk. Veliki deo ovih izvođača su povratnici na Exit festival, a pored njih na Tvrđavi nastupiće i američki reper Tyga i švedski hevi metal bend Sabaton. Od domaćih i regionalnih izvođača trenutno je poznato da će nastupiti Goblini, Laibach, E-play, Buč Kesidi, Ida Prester + Lollobrigida i Massimo Savić. Organizacija festivala najavljuje još mnoštvo izvođača.

Od 8. juna u prodaju su puštene jednodnevne ulaznice po novoj redovnoj ceni od 2.290 dinara. Ulaz na festival biće omogućen svima koji su vakcinisani i onima koji su preboleli korona virus. Svim ostalim posetiocima biće omogućen brz antigenski test u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija.

Nema komentara

Napišite komentar