Dope D.O.D., Deez Nuts i Delinquent Habits na Wrong Festu u Pančevu

autor: Branislava Kolarov 0

Festival alternativne muzike Wrong Fest održaće se od 19. do 21. jula u Pančevu, a program će biti realizovan na tri bine – glavna bina nalaziće se u bašti Doma omladine (Right stage), a preostale dve u bašti Narodnog muzeja i na tamiškom keju (Wrong stage).

Photo: Delinquent Habits (https://www.wegow.com/)

Festival će nastupom na glavnoj bini otvoriti hardkor hip-hop grupa Dope D.O.D., dok će na Wrong stage-u svirati irski post-rok bend God Is An Astronaut. Drugog dana posetioci će moći da čuju australijske hardkor velikane Deez Nuts,  a kao hedlajneri trećeg dana ovog festivala, koji je prvobitno najavljen kao dvodnevni, nastupiće latino hip-hop sastav Delinquent Habits. 

Žanrovsko šarenilo upotpuniće izvođači sa domaće muzičke scene, među kojima je novosadski bend Ritam nereda, beogradski Bitipatibi i pančevačka grupa Iskaz čiji su članovi domaćini ovog događaja.

„Pančevo Wrong Fest je verovatno nejneobičnija stvar koja se dešava u Srbiji ovoga jula. On okuplja izvođače iz celog sveta, iz skroz različitih žanrova, na tri bine, u celom gradu. Festival organizuje tim Bugara i Srba koji su profesionalci i koje podržava cela kulturalna zajednica grada“, naveli su organizatori u saopštenju.

Wrong Fest je proteklih šest godina održavan u Bugarskoj, a ove godine će prvi put biti realizovan kod nas.

 

Nema komentara

Napišite komentar