Bed Kopi i Bvana zapalili Fabriku

autor: Miljana Milekić 0

Jedan od najpoznatijih srpskih hip hop sastava Bad Copy održali su koncert sinoć u SKCNS Fabrici u Novom Sadu. Koncert, koji je počeo u 22:30, otvorio je poznati reper Bvana Herbalajzer.

Bvana je koncert je otvorio pesmom „Jbn sam loš“, a osim malog broja ljudi koji su znali pesmu, ostatak publike bio je prilično pasivan. Nakon toga, u sledile su pesme „Killa from manila“, „Rimujem i kradem“ i veći broj publike je tada počeo da pristiže. Kako mu je ostalo samo još nekoliko pesama do završetka nastupa, pesmu „Sistem“ najavio je upečatljivom izjavom „Pušite buksne i jebeš sistem!“ posle koje veliki aplauz publike nije izostao. Po završetku, na bini mu se pridružio i Ajs Nigrutin, a Bvana je nastup završava pesmom „Magla.“ Na kraju ove pesme, Nigrutin je najavio nastup svoje grupe rečenicom - Sad ćemo mi, samo da Timbe uradi 100 sklekova.

Posle kratke pauze na binu su izašle i zvezde večeri, Bad Copy. Novosadsku publiku pozdravili su rečenicom – Došli smo u Novi Sad na kafu - i odmah nakon toga koncert započeli pesmom „Kafa“. Kako bi malo podigli posetioce koji su se skupili u većem broju, pesmu „Jedna buksna“ započeli su bez muzike u pozadini, što je ljudima bio znak da je isprate pevanjem u glas. Nakon ovih pesama počeli su i manji problemi sa mikrofonima, jer se izvođači nisu međusobno  čuli na bini, zbog čega je Timbe izjavio kako bi voleo da bude tonac , kako ništa ne bi morao da radi.

Posle manjih problema sa zvukom usledile su pesme „Posle 10“, „Prestajem da pijem“, „Žurka“, „Spejs Nigrutin“ i pesma „Udarac“ tokom koje je počela i prva šutka. Svoj nastup su nastavili refrenom pesme „Balada disidenta“ grupe Beogradski sindikat i nastavili svojim hitom „Vodio sam devojku na soju“. Wikluh Sky se našalio i rekao da su svi iz publike primljeni u grupu te da Bad Copy sada ima 354 člana i da Marčelo sada ne sme ni da im priđe. Usledile su pesme „Džastin Biberi“, „Esi mi dobar“, „Idemo odma“ i „Ljubav ili pivo“.

Bed Kopi su svoj nastup završili pesmom „Metalac“, tokom koje je reakcija publike bila i najjača. Kako su do sada kao gosti Novog Sada uglavnom nastupali na festivalima, moglo se primetiti da je jučerašnji solo nastup prijao poznatim hip-hoperima, jer im je dozvolio više vremena i okupio najverniju publiku.

Nema komentara

Napišite komentar