Artan Lili u subotu u Domu b-612

autor: Branislava Kolarov 0

Beogradski nojz-pop bend Artan Lili održaće koncert u bašti novosadskog Doma b-612 u subotu s početkom u 21 čas. Publika će od četvoročlanog sastava pored sada već kultnih hitova imati priliku da čuje i singlove sa novog albuma “III”.

Foto: Dom b-612

Budući da je najavljen kao iznenadni koncert svega nedelju dana ranije, isprva se čini da je događaj zaista spontano “iskrsao”. Ipak, članovi benda Artan Lili kažu da su se za ovu priliku spremali već neko vreme unazad.

“Mi smo već duže vremena planirali ovaj koncert čekajući rupu koja će se otvoriti da se nešto tako lepo i publici prisno desi u ovom nenormalnom vremenu. I evo, prilika se ukazala, a mi smo je naravno iskoristili, u skladu sa okolnostima koje nas okružuju”, kažu iz benda Artan Lili.

Svoj prethodni koncert održan na istom mestu pre dve godine članovi benda, kako kažu, pamte kao fantastično iskustvo i dodaju da obe strane, i bend i publika, jedva čekaju da se ponovo susretnu uživo.

“Dom b-612 je skrivena oaza andergraunda u centru grada i mislim da će nam ponovni susret sa novosadskom publikom biti na nivou ličnih emocija”, kažu Artani. 

Grupa Artan Lili pored istoimenog prvenca i albuma “New Deal” predstavila je krajem prošle godine pet singlova i spotova snimljenih za album “III”, dok će još sedam pesama predviđenih za ovaj album biti objavljivane u etapama. 

Karte za subotnji koncert dostupne su u pretprodaji u Mungos CD shop-u po ceni od 800 dinara, a broj karata ograničen je zbog poznate situacije.

Nema komentara

Napišite komentar