Seminar ličnih i profesionalnih veština

autor: Iva Gajić 0

Četrdesetoro studenata Univerziteta u Novom Sadu biće u prilici da učestvuje u četvorodnevnom besplatnom seminaru na temu profesionalnih veština i upravljanja stresom, koji se održava 24-25. novembra i 1-2. decembra.

Organizacija studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad) već petu godinu zaredom uspešno realizuju ovaj projekat, namenjen studentima svih fakulteta, viših i visokih škola sa teritorije grada Novog Sada.

Tokom seminara, 40 odabranih studenata pohađaće radionice i predavanja na temu “Profesionalne veštine i upravljanje stresom”. Oni će imati priliku da dobiju savete o govoru tela, donošenju odluka, motivaciji, inspiraciji, organizaciji i upravljanju stresom.

Cilj ovog projekta jeste usavršavanje ličnih i profesionalnih veština potrebnih za napredovanje u budućoj karijeri. Treninge i predavanja vodiće predstavnici raznih kompanija, stručnjaci iz oblasti kao i međunarodni sertifikovani EESTEC treneri. Nakon četvorodnevnog seminara polaznici će dobiti sertifikate za uspešno savladanu temu. 

EESTEC LC Novi Sad je lokalni komitet osnovan 2001. godine na kongresu u Londonu i ovaj ogranak čine volonteri - studenti sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu sa odseka za elektrotehniku i računarstvo, elektroniku, energetiku i telekomunikacije, mehatroniku, biomedicinski inženjering, softversko inženjerstvo i grafički dizajn.

Prijavni formular nalazi se OVDE.

Nema komentara

Napišite komentar