AIESEC prima nove članove

autor: Valentina Sigeti 0

U okviru projekta „Future leaders“ a uz slogan „Prilike se ne čekaju, već stvaraju“ organizacija AIESEC prima nove članove.

Prema tvrdnjama same organizacije, njihovi članovi aktivno se uključuju u rešavanje društvenih problema, organizuju se stručne i volonterske prakse, projekti i konferencije a sve u cilju pripremanja studenata za suočavanje sa poslovnim izazovima nakon sticanja diplome.

Učlanjenjem u AIESEC studenti imaju priliku da timskim radom steknu iskustvo u oblasti ljudskih resursa, marketinga, prodaje ili finansija, upoznaju mlade kolege iz inostanstva, usavrše svoju poslovnu komunikaciju ali i da napreduju i vremenom vode tim.

Ukoliko želiš da učestvuješ u “Future leaders” programu i postaneš deo najveće studentske organizacije na svetu, potrebno je da pošalješ prijavu do 18.10.2015. nakon čega će te kontaktirati lokalna kancelarija radi daljeg procesa selekcije.

Prijavu možeš popuniti na sledećem linku: bit.ly/_postani_clan, a više informacija o studentskoj organizaciji AIESEC pogledaj na zvaničnom sajtu: www.aiesec.org.rs

Nema komentara

Napišite komentar