Sutra počinje treći novosadski „Oktoberfest“

autor: M. A. 0

U petak, 19. oktobra, u Masters centru „Sajam“ počinje treći novosadski „Oktoberfest“ i trajaće dva dana. Ovogodišnji muzički program čine Hladno Pivo, Psihomodo Pop, Orthodox Celts, Love Hunters i drugi.

Photo: Oktoberfest.

Novosadski  „Oktoberfest“ za kratko vreme stekao je popularnost među Novosađanima i privlači sve više turista. Bendovi Hladno pivo, Love hunters, orkestar Kredarica i pevač Zvonko Bogdan nastupaće drugi put na pivskom festivalu, dok će Celtsi biti jedini bend koji je svake godine ponovio gostovanje.

Kratka manifestacija predviđa takmičenja u ispijanju piva i nošenju krigli, a u subotu će se održati revija mladih bendova „Battle of the Bands“. Posetioci će imati priliku da probaju više desetina piva domaće proizvodnje, kao i kobasice i perece po nemačkim receptima.

Prvi festival piva održan je 2016. sa skromnijim programom, ali je sa interesovanjem rastao i budžet za bolji repertoar. Prošlogodišnji događaj okupio je 15.000 posetilaca, popijeno je preko 35.000 litara piva i prošao je bez incidenata. Festival će trajati dva dana i održaće se 19. i 20. oktobra. Kao i prethodne dve godine, organizator je kompanija „Color press Group“.

Nema komentara

Napišite komentar