Otvoren konkurs za izložbu grafičkih radova na temu „Proces“

autor: Branislava Kolarov 0

PDP konferencija u saradnji sa projektom Novi Sad – Evropska prestonica kulture raspisala je konkurs za izložbu grafičkih radova na temu „Proces“. Dizajneri, ilustatori i drugi vizuelni stvaraoci pozvani su na promišljanje procesa kroz koje prolaze tokom stvaranja, ali i procese koji su uticali i utiču na stvaranje njih kao autora.

Foto: PDP Conference

Krajnji rok za prijavu je 1. septembar 2020. godine, a svaki autor može dostaviti najviše tri grafička rada na imejl adresu [email protected]. Konkurs je internacionalnog karaktera i otvoren je za sve zainteresovane svih obrazovnih profila. 

Izabrani radovi biće predstavljeni na izložbi u okviru Dizajn paviljona od 2. oktobra u Novom Sadu i u okviru PDP konferencije od 16. do 18. oktobra. Svaki učesnik čiji rad bude izložen na konferenciji dobiće sertifikat o učešću na izložbi, dok tri najbolja rada dobijaju priznanja.

PDP konferencija 12 godina unazad okuplja vizuelne stvaraoce sa ciljem da putem predavanja, radionica i izložbi edukuje publiku u oblastima kreativnih medija, kao i da putem konkursa promoviše rad studenata i mladih autora.

Nema komentara

Napišite komentar