Prezentacija plaćenih stručnih praksi Global Talent

autor: Andrijana Glišić 0

Najveća studentska organizacija na svetu AIESEC održaće u četvrtak 26. maja u 18.00 prezentaciju programa stručne prakse Global Talent na Fakultetu za pravne i poslovne studije „Dr Laza Vrkatić” u Novom Sadu.

Global Talent je stručna praksa u trajanju od 6 do 18 meseci koja ima za cilj da mladim ljudima omogući sticanje praktičnog iskustva već u toku studija, osposobi ih za rad koji ih čeka po završetku fakulteta, kao i da im pomogne u ostvarivanju poslovnih kontakata.

Osobe koje mogu da odu na ovu stručnu praksu su mlađi od 30 godina sa znanjem engleskog jezika na nivou B2. Takođe, onaj ko želi da bude deo Global Talent-a mora već imati radnog iskustva u svojoj biografiji. Ono što je drugačije u odnosu na druge programe stručnih praksi jeste da za ovaj program prakse u nekim zemljama praktikant ne mora biti isključivo student.

Global Talent zastupljen je u svih 126 zemalja sveta u kojima postoji i AIESEC kao organizacija, a studentima je u firmama u kojima obavljaju praksu obezbeđena i plata.

Oni koji žele da prisustvuju ovoj prezentaciji mogu da se prijave na ovde, a programi ostalih praksi dostupni su na https://opportunities.aiesec.org/programmes.

Nema komentara

Napišite komentar