Preduzetnice su predvodnice

autor: Nina Andulajević 0

Kroz savremene primere i promociju komunikacije i interaktivnog modela deljenja znanja, nakon sastajanja na nedeljnoj bazi tokom dva meseca, ove nedelje završen je program „Žene vode/Women Lead“, u organizaciji Američkog kutka u Novom Sadu.

Photo: CoWomen

Program koji je u celosti održavan na engleskom jeziku za cilj je imao osnaživanje žena, pogotovo studentkinja, da se uhvate u koštac sa preduzetničkim izazovima, stičući samopouzdanje, znanje i neophodne veštine.

Na ukupno devet dvočasovnih sesija pokrenute su teme započinjanja posla, finansiranja i zapošljavanja, preko razvijanja liderskih veština komunikacije, upravljanja i organizovanja, sve do marketinga i strategija koninuiranog razvoja. 

– Ohrabrujem vas da delite svoje znanje bez straha, jer što više pružate to više dobijate. Tražite mentore, budite mentori, razvijajte sebe i druge, učite i podučavajte  – rekla je moderatorka programa Mirjana Plavšić, završivši poslednju sesiju.

Iako je program bio namenjen ženskoj publici, moderatorka smatra da bi i pripadnici suprotnog pola na ovim sesijama naučili nešto novo i korisno, kao što i žene preduzetnice uče od preduzetnika.

Usled pozitivnih reakcija i onih koji su učestvovali i onih koji su organizovali „Women Lead“, planirano je da on postane deo redovnog programa Američkog kutka, a za sva buduća obaveštenja pratite njihovu Fejsbuk stranicu

Nema komentara

Napišite komentar