Otvoren godišnji ReFoto konkurs

autor: Mirko Kovačević 0

Za sve ljubitelje fotografije i multimedije otvoren je ReFoto godišnji konkurs za prijave fotografija i multimedije pod nazivom #Život&Multimedija, a svi učesnici svoje radove mogu slati u toku cele 2016. godine.


foto: refoto.rs

Na konkurs se mogu poslati fotografije, animirani gifovi i video zapisi maksimalne dužine do dva minuta.

Pravo učešća imaju sva fizička lica, profesionalci i amateri, a prihvataju se fotografije izrađene na svim raspoloživim uređajima- od kućnih skenera, preko mobilnih telefona, pa do DSLR fotoaparata.

Fotografije i multimedijalne zapise možete poslati preko mejl adrese, a uz fotografiju je potrebno dostaviti i podatke o fotografiji i autoru (naziv, kraći opis motiva, mesto i vreme nastanka fotografije, ime i prezime autora, kao i broj telefona). Takođe, postavljen je i formular za slanje fotografija i podataka na oficijalnom sajtu.

Konkurs će biti otvoren do kraja godine, a svakog meseca će biti predstavljeni  najbolji radovi, birani na osnovu odluke članova redakcije ReFoto časopisa i mišljenja učesnika i čitalaca sajta. Na kraju godine, žiri će izabrati najbolje radove koji će početkom 2017. godine biti  izloženi  u galeriji Artget u centru Beograda, a najbolje fotografije i multimedijalni zapisi biće nagrađeni.

Nema komentara

Napišite komentar