Hoće li Euridika opravdati lepotu svog imena?

autor: Iva Gajić 0

Muzičar Marko Louis vraća se pred novosadsku publiku i nastupa 9. novembra u Firchie Think Thank studiju (FTTS) u okviru regionalne turneje „Beskraj Tour by Barcaffe“.

Nakon uspešnog samostalnog nastupa prošle godine u FTTS-u koji je bio rasprodat, ali i sjajne svirke na ovogodišnjem Exitu, Marko Louis vraća se u Novi Sad, ovoga puta u nameri da predstavi svoj novi album „Euridika“.

Posle dugo očekivanog debi albuma „Shine on me“ i prošlogodišnjeg „Beskraj“, Marko nastavlja sa stvaralačkom energijom i objavljuje treći album „Euridika“ za izdavačku kuću Lampshade Media. Njegov prepoznatljiv zvuk koji predstavlja kombinaciju džeza, soula, popa i srpske narodne muzike karakteriše i ovo izdanje. Album sadrži dvanaest pesama, među kojima su i tri dueta, sa Božom Vrećom, mladom sarajevskom grupom Helem Nejse i sa njegovom sestrom Majom.

Iako je novosadska publika već bila u prilici da čuje dve nove pesme sa ovog albuma, „Euridika“ i „Kad padne noć“, ovoga puta će premijerno uživo poslušati kompletan album na nastupu koji predstoji. Do tada, može se pripremiti za svirku preslušavanjem „Euridike“ na muzičkim servisima Deezer i Spotify.

Nema komentara

Napišite komentar