Exit 2023, prvi dan: Vrhunac na početku?

autor: Božidar Milovac 0

Exit festival otvoren je sinoć u 19 časova na Petrovaradinskoj tvrđavi. Po rečima organizatora, već tokom prve večeri, na nastupu britanskog elektro-pank sastava The Prodigy, koji se smatraju glavnom atrakcijom ove godine, bilo je preko 40 000 posetilaca.

Foto: EXIT festival

Ceremonija otvaranja odvila se u tri različite dela i na tri različite bine. Na Main-u se oko 22.30 odvilo prvo otvaranje iz svemira nakon čega je usledilo i izvođenje vanvremenskog hita Ekatarine Velike ,,Zemlja'' u izvođenju dečijeg hora ,,Vokal kids'' i hora osnovne škole ,,Stevica Jovanović iz Pančeva''. 

Foto: EXIT festival

Pored sastava The Prodigy, prvo veče obeležili su i nastupi sastava Viagra Boys, koji su po rečima mnogih posetilaca napravili najbolju atmosferu cele večeri, Charlie Tee, Chase & Status i potom i ,,potpuno ženski'' sastav na Dance areni sa ključnim imenima poput Nine Kravic, Amelije Lens,Tijane T,...

Foto: EXIT festival

Večeras, druge večeri festivala, glavne atrakcije će po svemu sudeći biti Skrillex, Epica, Burak Yeter, Desiree, Sunshine, Crni Cerak, Kendi, Spejs Noks & Kene Beri, Tam,...

Jednodnevne ulaznice za petak i subotu dostupne su po cenama od 4.490 dinara, dok ulaznica za nedelju iznosi 3.390 dinara. Ulaznice su dostupne na festivalskim kapijama, na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a. 

 

 

 

Nema komentara

Napišite komentar